De bij is een van de meest belangrijke dieren waar we de aarde mee delen. Deze zoemende beestjes zijn verantwoordelijk voor bijna een derde van al ons eten. Daarom is het zo belangrijk om iedereen ervan bewust te maken hoe belangrijk het is om de bijen te waarderen en bovenal, te beschermen.

Bij The Hive houden we van de bij, en we willen samen met jullie er alles aan doen om de bij te redden. Of je nou geniet van een verse muntthee met bij-vriendelijke Nederlandse fruithoning of van een huisgemaakte honing-cheesecake, bij The Hive weet je zeker dat je bijdraagt aan een betere wereld voor de bij 🐝

Bij ons zijn alle honing- en bijgerelateerde producten volledig bij-vriendelijk. Wij werken samen met imkerijen waar het welzijn van de bij voorop staat. Bovendien werken wij uitsluitend samen met leveranciers die hun steentje bijdragen aan een beter milieu, zowel voor de bij als voor de mens. Tot slot proberen wij iedereen aan te sporen om zelf ook mee te helpen om de bijen te redden. Ga bijvoorbeeld eens in gesprek met je lokale imker en zaai bij-vriendelijke bloemzaadjes in je tuin! 

©2020 The Hive